Om mig

SARA

MICHAELSDOTTER

En kreativ själ med stort intresse för hälsa.

Om Sara

 

De flest skulle beskriva Sara som en kreativ person med stor omtanke för omvärlden. Med en vilja att se det positiva i både människor och situationer tar hon sig genom livet med ett leende. Sara kan uppfattas som naiv men väljer att tro på att alla människor gör så gott de kan utifrån sina förutsättningar, inte förens någon bevisar motsatsen tror Sara gott om dem. Hon har alltid inspirerats av människor omkring henne och tror starkt på talesättet att man blir som man umgås.

 

I yrkeslivet har Sara alltid varit intresserad av service och kundbemötande. Att få hjälpa till och kunna göra skillnad är något som driver henne. Efter lång karriär inom telekom tog Sara möjligheten när den kom och sa upp sig från en trygg anställning för att testa något nytt.

 

Idag studerar hon till e-learningspecialist på Medieinstitutet i Stockholm. Det som lockade Sara med utbildningen var framförallt att i framtiden kunna arbeta med kompetensutveckling. Att få hjälpa andra växa.

 

Sara har alltid älskat de så kallade "självhjälpsböckerna" och läser mer än gärna om personlighetstyper och attraktionslagen. Intresset för hälsa har blivit stort de senaste åren och hon har som mål att i framtiden kunna arbeta med hälsa och personlig utveckling.

SARA MICHAELSDOTTER

 

Du hittar mina sociala medier här.

Instagram @saramichaelsdotter

LinkedIn

Min LinkedInprofil innehåller mitt digitala CV. Har vi jobbat tillsammans får du mer än gärna skriva en rekommendation.

 

Klicka här för att komma till min profil

Copyright @ All Rights Reserved