52 Brev

52 Brev

 

52 Brev är en podcast som skapades under en lektion i podcastproducering. Med inspiration från ett event jag såg på Facebook, "100 LoveLetters", kom jag på iden att skapa en podcast där jag en gång i veckan under ett års tid läser upp ett brev jag skrivit till någon eller något. Syftet är att sprida kärlek och positiva tankar hela året och inte bara under alla hjärtans dag som facebookeventet riktade sig till.

 

Med tillfället på min sida hade vi podcastproduktion på schemat i skolan och i tidsplanen föll det sig naturligt att spela in första avsnittet på alla hjärtans dag 2018.

För kontakt gällande podden:

 

Epost: 52brev@gmail.com

 

Instagram: @52brev

Poddens första avsnitt.

 

Första avsnittet spelades in tillsammans med min klasskompis William Dahlberg som även hjälpte mig att producera vinjetten. Den här blir startskottet på ett år av brevskrivande. Jag hoppas att ni vill lyssna och att ni kanske känner inspiration att dela breven vidare eller skriva egna brev. Kanske kommer något brev handla om någon du känner eller kanske om just dig?

 

Här kan du lyssna och läsa breven!

2. Årets första brev

 

Hej bästa underbara starka vackra du!

 

Wow, du gjorde det! Du som hade pratat om det så länge och tänkt på det så mycket! Vad häftigt att du genomförde det, för vi vet ju att du har en förmåga att starta nya projekt och inte riktigt fullfölja dem alla gånger. Men det är okej! Du gör allt med en god intention och det är väl ändå det som räknas?

Du kommer ju inte få det här brevet förens om ett år så jag gissar att det har hänt en del på vägen. Du kände ju en känsla av att 2018 var ditt år och jag är så nyfiken på om det blev vad du tänkte dig. Om du nått alla mål som du skrev ner den där måndagen, du vet efter helgen när du hade varit på Långholmen med Charlotte och Liam hade gått vidare till finalen i melodifestivalen. Jag vet att du minns.

 

Tänk att du för ett år sedan hade så många ideer om vad du ville göra, minns du att du försökte göra din hemsida men att du raderade den flera gånger innan den landade i något som fick stanna? Det är så typiskt dig att vara kreativ och ha massor av ideer men kanske inte riktigt jobba på dem så länge att de faktiskt blir något. Alltid vidare till nästa sak med samma entusiasm, vilket i sig är helt fantastiskt. Och hur gick det med allt det spirituella som du var så övertygad om att det funkade? Har du fortsatt med affirmationerna?

 

Jag hoppas det för det hände något med dig den där första veckan i februari, det var som att du blev en 2.0 version av dig själv. Du hade ju en ide av att göra en till säsong? Igen, såklart att du redan innan du spelat in första avsnittet tänkte på avsnitt 53... Hoppas du känner samma glädje för projektet och jag hoppas verkligen att du fick ut det du ville av det. Och jag hoppas jingeln blev så glad som du ville att den skulle låta.

Men jag vill också passa på att påminna dig om att det är helt okej om det slutade med ett inspelat avsnitt, om det var allt så var det meningen. Du brann för skapandet men det kanske inte är i genomförandet som du växer eller trivs allra bäst och då är det inte där du ska vara.

 

Ta hand om dig och lita på din magkänsla, den är på din sida!

 

3. Tack för att du gör min dag enklare.

 

Tack. Tack för att du går upp mitt i natten medan jag fortfarande sover. Tack för att du passar tider på ett sätt jag bara önskar att jag kunde. Tack för att just du gör det du gör varje dag för det gör att mitt liv blir så mycket enklare. För dig kanske det bara är ett jobb men ju mer jag tänker på dig kan jag skämmas för att jag sällan eller aldrig visar någon uppskattning. Inte för att jag inte kan utan för att det bara känns så självklart, tror att jag tillochmed kan glömma bort att du är där, det är inte min mening.

 

Ibland kan jag tänka på dig och får en känsla av att ditt yrke är ensamt men att du trivs med det. Men nu när jag skriver slår det mig att det kanske är socialt, eller socialare än vad man tror i alla fall.

 

Det är personer som du som borde få en liten boost varje morgon, på vägen ut genom dörren och på väg till ditt pass borde du få en chokladmedalj, eller en färskpressad juice eller en kaffe. Något som du skulle uppskatta.

 

Ja, det kanske bara är ett jobb men ändå så värdefullt. Jag tar dig lätt för givet och saknar dig direkt när det märks att du är borta. Jag ska försöka komma på sätt att visa min uppskattning för dig även om vi sällan ses. Det här brevet är i alla fall en start och jag önskar dig en fin dag!

SARA MICHAELSDOTTER

 

Du hittar mina sociala medier här.

Instagram @saramichaelsdotter

LinkedIn

Min LinkedInprofil innehåller mitt digitala CV. Har vi jobbat tillsammans får du mer än gärna skriva en rekommendation.

 

Klicka här för att komma till min profil

Copyright @ All Rights Reserved